HTML

Lélekterasz

Arról szól ez a blog, hogy hogyan érzem magam, mit gondolok éppen és hogy mi történt velem.

Friss topikok

  • COLA: Köszönöm a hozzászólásod! (2013.06.12. 22:51) 3. Szégyen

Archívum

8. Pszichológusok

2013.06.07. 16:45 COLA

Jelenleg két pszichológus érdekel alapvetően, Szendi Gábor és Feldmár András. Utóbbi áll talán a legközelebb hozzám, a múlt héten nagy örömmel vettem részt mindkét előadásán. 

Szendi Gáborral kapcsolatban kicsit árnyaltabb a kép. Imponál az a bátorság, amellyel szembemegy különböző divatos, vagy éppen megcsontosodott nézetekkel, ugyanakkor van valami "megmondom a frankót" hangulat a leírásaiban, amitől mindig megijedek. Ezzel együtt ajánlom tények és tévhitek honlapját, érdekes.

http://www.tenyek-tevhitek.hu/

Csernussal kapcsolatban sajnos nem tudok elvonatkoztatni a személyiségétől, de ami még jobb, nem is akarok. 

Mindig is érdekeltek a hozzászólásai, a továbbiakban is odafigyelek arra, amit mond, még akkor is, ha a Férfit és a Nőt nem tudtam végigolvasni. 

A sok helyütt pongyola stílus mellett azt is éreztem, hogy túl sokáig szajkózza ugyanazt, ráadásul mindig is éreztem benne egyfajta erős, nárcizmussal kevert keménykedést, amitől a hideg kiráz. 

Sokat lehet tőle tanulni, ez kétségtelen, viszont a tanulás során szerintem attól tudunk igazán tanulni, aki valamennyire emberileg is közel áll hozzánk. Ha még egy kicsit be lennék rúgva, lehet hogy ideírnám, hogy "a tanulás/tanítás alapja a szeretet", de nem vagyok, úgyhogy nem írom. 

Szólj hozzá!

Címkék: pszichológia csernus imre pszichológusok pszicho feldmár andrás szendi gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekterasz.blog.hu/api/trackback/id/tr875349994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása